ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο  Διευθυντής της σχολικής μονάδας του Γυμνασίου Λ.Τ. Έμπωνα  κ. Μπούτης Μιχαήλ και η υπεύθυνη σχολικής βιβλιοθήκης κ. Μπρόκου Αγγελική σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην εκπαιδευτική δράση που θα υλοποιηθεί κατά το σχολικό έτος 2018-2019  με τίτλο:

« Το βιβλίο ως γέφυρα γνωριμίας, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης γονέων-κηδεμόνων και μαθητών-τριών»

Στόχος της δράσης αυτής είναι οι συμμετέχοντες/ουσες  μαθητές/τριες, οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες και οι εμπλεκόμενοι εκπαιδευτικοί μέσα από την επαφή με τα βιβλία να γίνουμε όλοι κοινωνοί και αναμεταδότες ευαισθητοποιημένων αντιλήψεων που σχετίζονται με θέματα κοινωνικής παθογένειας και να βελτιώσουμε με τον τρόπο αυτό τις κοινωνικές δεξιότητες των εμπλεκόμενων μαθητών/τριών μας και των σχέσεων συνύπαρξης και συνεργασίας όχι μόνο ως ισότιμα μέλη του σχολικού περιβάλλοντός τους  αλλά και ως ενεργές κοινωνικά  προσωπικότητες.

Σε αυτό το ταξίδι σας θέλουμε συνοδοιπόρους προκειμένου να συνδράμουμε όλοι μαζί στην οικοδόμηση στέρεων γνωστικών και ηθικών αρχών και δεξιοτήτων  για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας στο πλαίσιο της στοχοθεσίας του  «κοινωνικού σχολείου».

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα έχετε τη δυνατότητα – όπως και οι μαθητές /τριες μας άλλωστε- να παρουσιάσετε την κριτική σας ,την αξιολόγησή σας, τις σκέψεις σας και τους προβληματισμούς σας, εφόσον φυσικά το επιθυμείτε, μετά το  πέρας της ανάγνωσης του επιλεχθέντος βιβλίου  σε μία  προγραμματισμένη συνάντηση στον χώρο του σχολείο μας, η ημερομηνία της οποίας  θα σας ανακοινωθεί τον Ιανουάριο.

Οι ώρες που μπορείτε να έρχεστε στη σχολική μονάδα και να σας εξυπηρετήσει η κυρία Μπρόκου προκειμένου να δανειστείτε ένα βιβλίο της επιλογής σας αλλά και να σας δώσει κάποιες πληροφορίες συμβουλευτικού χαρακτήρα είναι οι εξής:

                                                         ΤΡΙΤΗ:  8:10-8:55
                                         ΤΕΤΑΡΤΗ: 8:10-8:55 ΚΑΙ 11:30-12:10
                                                       ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:45-11:25

Η διαδικασία είναι ολιγόλεπτη και σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε κάποια άλλη ώρα –εκτός των προτεινόμενων ωρών είστε ευπρόσδεκτοι/ες  και θα σας εξυπηρετήσει ο Διευθυντής της σχολικής μας μονάδας.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!!!

Με εκτίμηση

ΜΠΡΟΚΟΥ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Εκπαιδευτική Δράση: » Το βιβλίο ως γέφυρα γνωριμίας, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης γονέων-κηδεμόνων και μαθητών-τριών»