Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ευχόμαστε σε σας και στα παιδιά σας, τους μαθητές μας, μια δημιουργική και επιτυχημένη σχολική χρονιά. Όλοι εμείς, οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Λ.Τ Έμπωνα, με αγάπη προς τα παιδιά, των οποίων την διαπαιδαγώγηση και μόρφωση μας εμπιστευθήκατε, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τα βοηθήσουμε αποτελεσματικά για να πετύχουν τους στόχους τους.

Στη προσπάθειά μας αυτή χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Χρειαζόμαστε την συνεργασία σας, τόσο σε ατομικό επίπεδο για την αντιμετώπιση εξατομικευμένων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν, όσο και σε συλλογικό για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν το σύνολο του σχολείου.

Εμείς θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας ακούσουμε και να συζητήσουμε όποιο θέμα αφορά τα παιδιά σας ή σας προβληματίζει, ώστε από κοινού να βρούμε την καλύτερη λύση. Επίσης, αν εντοπίσουμε εμείς κάποιο πρόβλημα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και θα σας καλέσουμε για να το συζητήσουμε. Παρακαλούμε να μην αγνοείτε τα καλέσματα αυτά και γενικά να επιδιώκετε την επικοινωνία μαζί μας.

Σε συλλογικό επίπεδο, θα επιδιώξουμε στενή συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, το θεσμικό όργανο  που σας εκπροσωπεί και του οποίου ενεργά μέλη, καλό θα είναι να είστε όλοι σας, ο καθένας στο βαθμό  που του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.  Κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα προγραμματίζουμε συναντήσεις του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με σκοπό την ενημέρωση, τον διάλογο, την ανταλλαγή απόψεων, την από κοινού διαμόρφωση του εσωτερικού κανονισμού της λειτουργίας του Σχολείου και την επίλυση τυχόν προβλημάτων. Στις συναντήσεις αυτές η παρουσία όλων σας θα ήταν ευχής έργο γιατί πιστεύουμε ότι η συμβολή σας είναι ουσιαστική.

Τέλος, για την καθημερινή σας ενημέρωση σε θέματα που αφορούν το  Σχολείο,  αλλά και την Εκπαίδευση γενικότερα, μπορείτε να επισκέπτεσθε τον ιστότοπο του Σχολείου.

Στον ιστότοπο του Σχολείου, πέρα από την ενημέρωση, ως γονείς και κηδεμόνες, έχετε το δικαίωμα και σας δίνεται η δυνατότητα να δημοσιεύετε τις απόψεις σας ή/και να συμμετέχετε σε συζητήσεις με θέματα που αφορούν το Σχολείο και την Εκπαίδευση. Επίσης  μπορείτε να εκτυπώνετε έγγραφα που αφορούν εσάς ή τα παιδιά σας.

Προσβλέποντας στην άριστη συνεργασία μας και ευελπιστώντας ότι η συνισταμένη των κοινών προσπαθειών μας θα οδηγήσει στην επίτευξη  των στόχων όλων των παιδιών και μαθητών μας, για τη νέα σχολική χρονιά ευχόμαστε υγεία, ευημερία, δύναμη και κουράγιο πρώτα στους μαθητές μας, αλλά και σε όλους μας, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους.

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Λ.Τ Έμπωνα