Σχολικό Έτος 2018-2019

  • Σχολική Γιορτή 25ης Μαρτίου

Συμμετείχαν αλφαβητικά οι μαθητές και μαθήτριες:

Ζιάκη Θάλεια (Α’ Γυμνασίου)

Κιαγιά Μαρία (Γ’ Λυκείου)

Λατσατιανός Εμμανουήλ (Β’ Λυκείου)

Μαστροσαββάκη Ειρήνη (Γ’ Λυκείου)

Νομικού Ευαγγελία (Α’ Γυμνασίου)

Ορφανού Μαρία (Β’ Γυμνασίου)

Παπασταματάκη Αναστασία (Β’ Γυμνασίου)

Σεβδαλάκης Γεώργιος (Α’ Γυμνασίου)

Σταυρουλλάκη Ελευθερία (Γ’ Λυκείου)

Συντονιστές Εκπαιδευτικοί:

Θαλαλαίος Δημήτριος

Κατσακούλας Ιωάννης


  • Ενημέρωση από στελέχη του Λιμενικού Σώματος

Την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση – ομιλία εκπροσώπων του Λιμενικού Σώματος Ρόδου, οι οποίοι ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες μας αναφορικά με τη λειτουργία του Σώματος αυτού και την δυνητική επιλογή των μαθητών/-ριών του Σχολείου μας στη Σχολή αυτή μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Μισό Παντελή, υπολιμενάρχη – υποπλοίαρχο και την κυρία Κρητικού Μαρίνα, ανθυποπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος Ρόδου για την εξαιρετική ενημέρωση – παρουσίασή τους.


  • Ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας μνήμης (27 Ιανουαρίου) του ολοκαυτώματος των Εβραίων από τους Ναζί, αφού πρώτα αναγνώστηκε το σχετικό μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προβλήθηκε η βραβευμένη με τρία όσκαρ ταινία «Ο πιανίστας».


  • Κοπή βασιλόπιτας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο σχολείο για τους μαθητές και μαθήτριες του γυμνασίου, του λυκείου καθώς και για το Σύλλογο Διδασκόντων.  Το φλουρί κέρδισαν:

Για το γυμνάσιο ο μαθητής της Γ’ Τάξης Ζαφείρης Ιωσήφ

Για το λύκειο ο μαθητής της Α’ Τάξης Ορφανός Κωνσταντίνος

(τα παιδιά κέρδισαν μια δωροεπιταγή 60€ από κατάστημα γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας)

Για το Σύλλογο Διδασκόντων ο κ. Ηλίας Αριστοτέλης


  • Σχολική Γιορτή 17ης Νοεμβρίου

Τη σχολική γιορτή επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Ζακοπούλου Γλυκερία και Μπλιθικιώτη Βασιλική και συμμετείχαν αλφαβητικά οι μαθητές και μαθήτριες:

Δερέμπεη Μαρία (Α’ Λυκείου), Ζιάκη Θάλεια (Α’ Γυμνασίου), Θαρενού Αναστασία (Γ’ Γυμνασίου), Κανάρη Ηλιάνα (Γ’ Γυμνασίου), Κιαγιά Μαρία (Γ’ Λυκείου), Κωνσταντάκη Παναγιούλα (Γ’ Λυκείου), Λατσατιανός Εμμανουήλ (Β’ Λυκείου), Μαστροσαββάκη Ειρήνη (Γ’ Λυκείου), Μισοδουλάκη Φωτεινή (Γ’ Γυμνασίου), Νικολουδάκης Σταμάτιος (Γ’ Λυκείου), Νομικού Ευαγγελία (Α’ Γυμνασίου), Ορφανού Μαρία (Β’ Γυμνασίου), Παπασταματάκη Αναστασία (Β’ Γυμνασίου), Τσουκαλά Μαρία (Γ’ Λυκείου), Χουρδάκης Γεώργιος (Γ’ Λυκείου)  και Χριστοφοράκη Αναστασία (Γ’ Γυμνασίου).


  • Σχολική Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Τη σχολική γιορτή επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Αναστασιάδου Τατιανή και Γούλα Αικατερίνη και συμμετείχαν αλφαβητικά οι μαθητές και μαθήτριες:

Ζιάκη Θάλεια (Α’ Γυμνασίου), Θαρενού Αναστασία (Γ’ Γυμνασίου), Κανάρη Ηλιάνα (Γ’ Γυμνασίου), Λατσατιανός Εμμανουήλ (Β’ Λυκείου), Μαστροσαββάκη Ειρήνη (Γ’ Λυκείου), Μισοδουλάκη Παναγιώτα (Γ’ Λυκείου), Μισοδουλάκη Φωτεινή (Γ’ Γυμνασίου), Μπεντάι Βασίλειος (Γ’ Γυμνασίου), Ορφανός Κωνσταντίνος (Α’ Λυκείου), Ορφανού Μαρία (Β’ Γυμνασίου), Παπασταματάκη Αναστασία (Β’ Γυμνασίου), Σταυρουλλάκη Ελευθερία (Γ’ Λυκείου) και Χριστοφοράκη Αναστασία (Γ’ Γυμνασίου).

Σχολικό Έτος 2017-2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρέλαση του σχολείου μας για την επέτειο της 7ης Μαρτίου 2018. Οι μαθητές μας γεμάτοι υπερηφάνεια τίμησαν την επέτειο της Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσων με την Μητέρα Ελλάδα χαρίζοντας πολλά χαμόγελα στους παρευρισκόμενους κατοίκους του Έμπωνα.


Στις 17-01-2018 ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων διοργάνωσε στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου την κοπή της Βασιλόπιτας για όλες τις τάξεις του σχολείου και για τον Σύλλογο των Διδασκόντων. Τον ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε το έτος 2018 να είναι δημιουργικό και ειρηνικό!


Πορτοκάλια από το Δήμο μας για όλα τα παιδιά του σχολείου…


  • Στις 17 Νοέμβρη ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:15 πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου  η σχολική εορτή, αφιερωμένη στο Πολυτεχνείο.


  • Στις 27 Οκτωβρίου 2017 στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ». Προηγήθηκε η Βράβευση των Αριστούχων μαθητών μας και η παράδοση της σημαίας στον πρώτο μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου.